Results for harley davidson liberator te koop


    
harley davidson liberator te koop

Old soldiers never die De Harley Liberators Motor Klassiek motoren te koop.
Related Items harley Liberator WLA WLC. Previous Story Het gaat goed met Enfield. Next Story Op bezoek in het Lake District. You may also like. Een grappige ontwikkeling: ouder wordt populairder. Harley gaat retro alweer, of nog eens. Harley goes retro. Leave a Reply. Pingback: Old soldiers never die De Harley Liberators HARLEY DAVIDSON CLUB DE KEMPEN. 30 december, 2011 at 2319.: Rij al jaren op een WLA leuk om het geheugen weer even op te frissen.
Harley Davidson Liberator pagina van Bens Bikes.
Regelmatig krjg ik mailtjes van mensen die een Liberator te koop zoeken. Daarom dit zeer persoonlijke stukje met een aantal welgemeende adviezen voor iedereen die overweegt om over te gaan tot aanschaf van een WLA of WLC. LEES HIER MEER. Er zijn geen 88.000 of 90.000 Liberators gemaakt. Harley leverde in totaal 90.000 legermotoren tussen 1939 en 1945.
Oldtimer Motoren te koop. Oude Klassieke motorfietsen.
Daarom ben je minimaal aangewezen op tweedehands motors. Speurders.nl is daar absoluut de beste plek voor. Op Speurders.nl staan namelijk meerdere oldtimer motoren te koop. Zo hebben wij onder meer merken als Honda, Yamaha, BSA, DKW, Harley Davidson, Suzuki en meer.
Welkom bij HD-Classic Second Hand Retro Classics.
Zeer zeldzaam nog te vinden in deze staat. Een compleet originele Lend-Lease Harley die gebouwd is op 8 november 1944 onder het leger contract 11-022-ORD-3996. Amerika steunde de landen die mee tegen Duitsland vochten door materiaal te leveren. Zo zijn er 22.549 WLA's' geleverd Lend-Lease aan Rusland. Toen nog bevriend met Amerika. Dit is 1 van deze moto's' nog in volledig originele staat zelf met het door Rusland extra opgezette leger duo zadel. Alles aan deze moto is origineel en in eerste lak. Ook heeft deze moto nog het zeldzame en originele identificatie plaatje op de tank met motornummer en leveringsdatum. Kilometerteller en zadel zijn ook nog origineel wat zeldzaam is. Verder zijn er bij deze moto nog het originele boordmateriaal, het tasje met reserveonderdelen en de handleiding. De moto is nu te koop zoals op de eerste foto's, met originele tassen, originele geweerhouder, origineel schupje en originele USA military banden!
Wla Motoren 2dehands.be.
Stikker voor aan de binnenkant van de legshield van de Harley liberator modellen Prijs: 550, U kan altijd eens vrijblijvend langskomen in onz. 17 juni 2018 1157: Lommel. BVBA Jac's' custom cycles. Nieuwe Harley Davidson WL, WLA, WLC uitlaatbeugelset Prijs: 3450, U kan altijd eens vrijblijvend langskomen in onze shop te Lommel.
Vind harley davidson liberator in Motoren op Marktplaats.nl.
Harley Davidson Liberator 1942. Te koop originele harley davidson liberator bouwjaar 1942. Motor staat vanaf 1993 op mijn naam en was destijds gereviseerd, gerestaureerd en omgebouwd naar burger uitvoering en is nog steeds in deze staat. De motor verkeert in goede staat en staat op nederlands kenteken.
Harley wla Motoren 2dehands.be.
Stikker voor aan de binnenkant van de legshield van de Harley liberator modellen Prijs: 550, U kan altijd eens vrijblijvend langskomen in onz. 17 juni 2018 1157: Lommel. BVBA Jac's' custom cycles. Nieuwe Harley Davidson WL, WLA, WLC uitlaatbeugelset Prijs: 3450, U kan altijd eens vrijblijvend langskomen in onze shop te Lommel.
Klassieke Harley-Davidson motoren te koop.
U bent hier: Oldtimers te koop Harley-Davidson te koop. Te koop Harley-Davidson. Er zijn 13 resultaten gevonden voor de opgegeven criteria. Harley Davidson FLH Electra glide touring 1972. EDRINA, 69005 LYON. prachtige originele en gereviseerde literator. De Firma Motors, 5085 EB Esbeek.

Contact Us