Looking for street bob test?


    
street bob test

Test: 2018 Harley-Davidson Softails Milwaukee Eight.
Test: 2018 Harley-Davidson Softails Milwaukee Eight. 05 oktober 2017. cruiser Harley Davidson. Voor modeljaar 2018 heeft Harley-Davidson al haar Softail-modellen vernieuwd. Dat betekent dat de 2018 Fat Boy, Heritage Classic, Softail Slim, Deluxe, Breakout, allemaal het nieuwe, oliegekoelde Milwaukee Eight motorblok hebben gekregen. Dat geldt ook voor de Low Rider, Fat Bob en Street Bob, voorheen Dyna-modellen maar nu dus ook Softails geworden.
Eerste test Harley-Davidson Fat Bob 2018 in Catalonië.
Vanaf 19.600euro BE. Vanaf 20.950 euro NL. De FXFB Fat Bob is onmiddellijk beschikbaar in beide motorisaties bij de officiële Harley dealers. Bekijk de uitgebreide fotogalerij van de Fat Bob test in Catalonië. Registreer of log in om te reageren.
Test: Harley-Davidson Softail-gamma 2018 De MotorSite.
Test: Harley-Davidson Softail-gamma 2018. Terwijl Spanjaarden en Catalanen elkaar letterlijk in de haren vliegen in Barcelona, krijgen wij enkele kilometers verderop af te rekenen met een contrastcrisis: we krijgen warempel de zachte kant van Harley-Davidson te zien. Al is dat misschien licht overdreven, want ondanks hun zachte ruggengraat oogt het nagelnieuwe Softail-gamma van de jongens uit Milwaukee eigenlijk allesbehalve poeslief. Drie nieuwe familieleden, een kakelvers rijwielgedeelte, de dikke Milwaukee-Eight tussen de ribben en dat alles overgoten met een onverdroten laagje hooligan. Ik stem alvast voor. Tekst: Jelle Verstaen. Kwestie van zijn 115 e verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, presteert Harley-Davidson een serieuze update van zn Softail-gamma in de Catalaanse hoofdstad: eerst en vooral worden met de Low Rider, Fat Bob en Street Bob drie ex-Dynas toegevoegd aan de Softail-reeks, waarna het nieuw-samengestelde gezin uitgerust werden met stijvere en lichtere frames die de forse koppelpieken van de vorig jaar gelanceerde Milwaukee-Eight 107 en 114-blokken aankunnen en dat zonder tussenrubbers!
Harley-Davidson Street Bob Actueel Motor.nl.
Testen en reviews. Test per merk. Zoek motoren Uitgebreid zoeken. Harley-Davidson Street Bob. Door Redactie in Testen, maandag 16 Nov 2009 1511.: Naast zijn image van The Living Legend draagt Harley-Davidson tevens met zich mee dat het een duur merk is.
Motorfreaks Megatest: Harley-Davidson 2018 Softail line-up Street Bob.
Ten opzichte van de Fat Bob beschikt de Street Bob over minder hellingshoek, waardoor rechts met gemak ook de beschermbeugel over de uitlaat over het asfalt schraapt, maar ook nu geldt dat elke bocht de grondspeling er alleen maar beter op wordt.
Harley-Davidson Street Bob Manify.nl.
De gehele Softail line is uitgevoerd met een dikke 107 V-Twin. Sommige modellen, als de Fat Bob en Breakout, zijn verkrijgbaar met een 114. De Street Bob niet, maar vertrouw me er maar op dat het maar weinig verschil maakt.
MaxxTest: Harley-Davidson Fat Bob MaxxMoto.
Met de fopsleutel in de buurt, volstaat een druk op de rechter stuurknopjes om het dashboard te doen oplichten. Sommige van de nieuwe Softails o.a Street Bob en Breakout zijn voorzien van een erg cool dashboard dat in de stuurhouder is ingebouwd, maar de Fat Bob doet het nog steeds met de teller op de tank.

Contact Us