Search for transrotor fat bob


    
transrotor fat bob

Review: Transrotor Fat Bob Reference, SME TR 5009 and Koetsu Onyx Platinum. Part-Time Audiophile.
Review: Transrotor Fat Bob Reference, SME TR 5009 and Koetsu Onyx Platinum. Posted on September 26, 2015 by Rafe Arnott in Analog // 3 Comments. The Transrotor Fat Bob Reference turntable with SME 5009 tonearm and Koetsu Onyx Platinum cartridge.
nieuws Transrotor Fat Bob S.
Met de Fat Bob S introduceert Transrotor in n klap een geduchte concurrent voor alle buiten-categorie draaitafels, inclusief de Transrotor Tourbouillon. De combinatie van ontwerp, materiaalkeuze en de unieke Transrotor-technologie geven de Fat Bob S prestaties welke die van de absolute top dicht naderen.
Transrotor Fat Bob S TMD Draaitafel.
Deze kan later naar smaak en beschikbaar budget worden verfijnd door het monteren van andere armen, een zwaarder plateau, een verder verbeterde motorsturing en een magnetische lagering. Technische gegevens Transrotor Fat Bob S TMD draaitafel.: aluminium chassis, massief en handgepolijst.
Puresound: Transrotor Fat Bob S draaitafel: De terugkeer naar de essentie.
In de weken die ertussen de aflevering en de volledige beluistering zitten, zijn er diversen luistervrienden komen luisteren en zelfs de redactie van ons eigen Puresound hebben hier een luisteravond doorgebracht en allemaal waren we het erover eens, dat deze Transrotor Fat Bob S een dijk van een draaitafel is.
Fat Bob S TMD.
De Transrotor Fat Bob S is een erg vette draaitafel. De combinatie van ontwerp, materiaalkeuze en de unieke Transrotor-technologie geven de Fat Bob S prestaties welke die van de absolute top dicht naderen. De kenmerken van de Fat Bob S zijn.:
Transrotor Fat Bob serie draaitafel specialist iEar Ultimate sound and vision.
De combinatie van ontwerp, materiaalkeuze en de unieke Transrotor technologie geven de Fat Bob prestaties welke die van de absolute top dicht naderen. De Transrotor Fat Bob kan zich nog steeds rekenen tot de betere High-End draaitafels en misschien wel de beste in zijn prijsklasse.
Fat Bob Reference TMD.
De Transrotor Fat Bob Reference TMD is een absolute high-end draaitafel en een must voor elke ambitieus hi-fi systeem. De Transrotor Fat Bob Reference TMD is uitegrust met de extreem hoge kwaliteit Transrotor / SME5009 toonarm en het Transrotor MC Merlo Referentie element.
Transrotor FAT BOB S platenspeler iEar.
Binnen 14 dagen te retourneren. 2 jaar garantie. Transrotor Fat Bob serie. Omschrijving Specificaties Awards reviews Plus en minpunten Accessoires Acties Het betere alternatief Setcombinaties Documenten Product Reviews. Transrotor FAT BOB S Platenspeler. Aluminium chassis, hand gepolijst, 40 mm sterk.

Contact Us